0

Winter is coming.

Hej!
Här kryper graderna sakta nedåt och nu är vi under 0, underbart tycker jag som vill köra skoter.
Snön fattas ju också, men den kommer när den kommer
 
Bjuder på en frostig bild sålänge! :)
 
Inlägget publicerades den 27 November år 2012 klockan 19:44

0 kommentarer
Dela inlägget på eller
0

2x HDR

Inlägget publicerades den 24 November år 2012 klockan 19:26

0 kommentarer
Dela inlägget på eller
2

Starry skies

Tjoflax, tittar in lite snabbt och slänger upp en bild.
Detta är ingen bild jag är nöjd med egentligen, men det var bara en otroligt mäktig stjärnhimmel för några dagar sen som jag fick lov att fotografera. Hade dock inte med mig mitt stativ och fjärrutlösare så jag orkade mig inte på någon speciell komposition, riktade bara kameran rätt upp.
 
Mäktigt är det!
Till vintern lär det bli mycket fotografering av himlavalvet. Då blir det dock lite mer planerade bilder.
 
 
Inlägget publicerades den 15 November år 2012 klockan 21:11

2 kommentarer
Dela inlägget på eller
0

Not dead, yet.

Nejdå, jag är inte död.
 
Bara kass på att uppdatera som vanligt, men i ärlighetens namn har jag inte fotograferat så mycket då det har vart annat att tänka på.
 
Jag har blivit otroligt sugen på en fullformat-kamera på sistone, mestadels för att klämma ut det där lilla extra ur kvalitén och få mycket bättre brusprestanda. Jag är inte alls missnöjd med min 60D, den är grym. Men ska man jobba med fotografering vill man ha en kamera som är att lita på hela tiden. Bara en sån sak som dubbla kortläsare gör enorm skillnad, kraschar ett minneskort så har man backup på det andra. Sen vill man ju kunna leverera så hög kvalité som möjligt på bilderna och ptja, fullformat is the way to go.
 
Har tittat en del på Canon's nya 6D, men den känns ofärdig på så många sätt, även om den säkert är väldigt bra. Men autofokussystemet är slött jämfört med 5DmkIII och den har bara en kortläsare. Den kamera som verkar vettigast för mig just nu är Nikon D600.
Men ja.. det är en Nikon, och det innebär att jag skulle behöva byta ut varenda grej jag har i kameraväskan.
 
Aja, vi får se vad som sker i framtiden - men allra mest troligt lär jag på något sätt uppgradera mig till fullformat så fort jag kan. Det kommer innebära försäljning av min nuvarande kamera + vidvinkel-objektivet, då fullformatarna inte kan hantera EF-S objektiven. Så om någon är sugen på en grym kamera med ett grymt objektiv så är det ju bara höra av sig i kommentarsfältet.. ;).
 
Bjuder på en bild jag tog för några dagar sen i Järved.
Godnatt!
 
 
Inlägget publicerades den 14 November år 2012 klockan 03:35

0 kommentarer
Dela inlägget på eller